lottin


De Luikse verankering van Wal.Agri …

De firma Lottin is gevestigd in Dalhem, dichtbij Visé, waar de Luikse weidestreek begint. Door die uitstekende ligging kan de Groep Wal.Agri haar positie op deze regionale markt versterken. Net als bij de andere bedrijven van de Groep zijn de klanten van Lottin lokale landbouwers. De activiteiten van het bedrijf omvatten de distributie en productie van een breed en specifiek assortiment veevoeders, maar ook zaden, plantenvoeding en plantenbeschermingsmiddelen. Lottin treedt bovendien ook op als graanhandelaar. De onderneming verzorgt de ontvangst van de granen afkomstig van telers in de Luikse weidestreek.

 

Een specifiek assortiment veevoeders!

Lottin richt zijn activiteiten op de regionale handel en de lokale landbouwers. Dankzij aanzienlijke investeringen in infrastructuur, bezit de onderneming nu extra opslagcapaciteit. Daardoor kon ze de functionaliteit van haar assortiment veevoeders verbeteren, zodat er nu een aangepast voeder is voor elk type vee. Het weidekarakter van de streek waarin Lottin actief is, maakt van veevoeder het belangrijkste product voor het bedrijf. Als leverancier wil Lottin al zijn klanten zo goed mogelijk adviseren over oplossingen die de rentabiliteit en productiviteit van hun landbouwbedrijf vooropstellen. 


Kwaliteit en innovatie

De Luikse onderneming streeft voortdurend naar meer kwaliteit en innovatie. Vanuit dat streven investeerde het bedrijf in nieuwe infrastructuur die zowel een kwalitatieve als kwantitatieve verbetering betekent voor de opslag van veevoeders. Net als de rest van de Groep Wal.Agri, draagt Lottin sinds 2002 de GMP-certificering voor de sectoren veevoeders en afzet van graangewassen. Het bedrijf eist die certificering ook van al haar veevoederleveranciers. Al deze inspanningen dienden hetzelfde doel: klanten op een deskundige en betrouwbare manier adviseren en beleveren en dat altijd vanuit een dichtbij-benadering van alle klanten.

Tevreden klanten

De vooruitgang die de onderneming boekt, moet in de eerste plaats de klanten ten goede komen. Behalve kwaliteitsproducten aan een redelijke prijs, kan Lottin aan elk van zijn klanten ook een professionele service en oordeelkundig advies bieden omdat het voortdurend zijn kennis vernieuwt van de producten, het regionale landbouwmilieu en de agroalimentaire sector. Het bedrijf zag het altijd als zijn belangrijkste opdracht om met zijn klanten duurzame relaties op te bouwen, gebaseerd op service, integriteit en vertrouwen om zo zijn activiteiten in deze zo atypische regio te kunnen blijven uitoefenen.

Onze bedrijven


                      Onze Tools


Contact


Wal.Agri SA

Rue de la Basse-Sambre, 16
B-5140 Sombreffe
Tél: 071/82.82.82
Fax: 071/82.82.99

Contacteer ons