INLEIDING

De maatschappelijke, ecologische en economische ontwikkelingen zijn duidelijk: de Groep Wal.Agri moet resoluut kiezen voor een strategie die kadert in de verwachtingen en behoeften van de samenleving, voor een milieuvriendelijke strategie die tegelijk onze eigen rentabiliteit en die van onze klanten veilig stelt. We willen een Duurzaam Eco-beleid voeren door alle acties voor de distributie van onze producten beter op elkaar af te stemmen en door verder te durven denken. We willen een Duurzaam Eco-beleid voeren in de aanpak van de distributie van onze producten, door al onze acties beter op elkaar af te stemmen en door verder te durven denken. “ECO” staat daarbij voor economisch én ecologisch verantwoord. 

 

Onze belangrijkste missie, die we langs onze dochterondernemingen willen waarmaken, is ons marktleiderschap voor landbouwbenodigdheden en graanontvangst in Wallonië versterken. Om die groei op lange termijn veilig te stellen, zet de Groep Wal.Agri voluit in op milieubewustzijn en maatschappelijk welzijn. Wal.Agri wil hét toonaangevende bedrijf worden voor de hele landbouwsector en tegelijk de ideale partner blijven voor haar klanten.

 Innovatie, Advies, Deskundigheid, Veiligheid en Kwaliteit! 

Dat zijn ideeën waar de Groep voor staat en waardoor ze enerzijds zo dicht mogelijk bij haar klanten kan staan en anderzijds de nodige kennis kan verwerven om hen deskundig te adviseren en samen met hen de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan. Met een innovatieve aanpak wil de Groep Wal.Agri zich nog beter wapenen tegen de economische, ecologische en maatschappelijke uitdagingen.

 

 

Onze bedrijven


                      Onze Tools


Contact


Wal.Agri SA

Rue de la Basse-Sambre, 16
B-5140 Sombreffe
Tél: 071/82.82.82
Fax: 071/82.82.99

Contacteer ons