Plantenvoeding

De aarde is uw werkinstrument, wij dragen er zorg voor!

Wal.Agri verkoopt producten voor plantenvoeding voor de land- en tuinbouwer. Het meststoffenassortiment bevat uitsluitend kwaliteitsproducten die oplossingen garanderen voor elke doelgroep. Het deskundige advies van onze vertegenwoordigers is ook hier essentieel om de landbouwer een beredeneerde bemesting te helpen kiezen. Die moet zowel rekening houden met de organische meststoffen die het bedrijf zelf produceert als met het gebruiksgemak van de meststoffen. De vertegenwoordigers moeten hun technische deskundigheid inbrengen bij de keuze van het type meststof al naargelang de teelt, het bodemtype en de grondanalyses.

Het is altijd onze bedoeling om tegen de voordeligste prijs tegemoet te komen aan de specifieke noden van bepaalde percelen. Wal.Agri biedt een zeer ruim assortiment plantenvoedingsmiddelen aan. Het grootste voordeel daarvan is dat met enkelvoudige meststoffen, samengestelde meststoffen en mengelingen op maat aan alle specifieke behoeften van elke klant kan worden voldaan. De kunstmestmengelingen op maat die onze vertegenwoordigers voorstellen, zijn gebaseerd op professioneel advies.

Om onze klanten een snelle levering en maximale beschikbaarheid te kunnen garanderen, werden verschillende locaties uitgerust met menginstallaties. Op de locatie in Farciennes langs de Samber staat sinds 2012 een splinternieuwe installatie die een groot aantal verschillende grondstoffen kan mengen. Daarmee kan het mengen grotendeels worden geconcentreerd op een havenlocatie, wat veel voordelen biedt voor de productie en grondstoffenbevoorrading. Dankzij het uitgebreide netwerk van depotwinkels in de agrarische productiezones kunnen onze professionele klanten rekenen op een efficiënte en correcte service. Elk van deze locaties is uitgerust en aangepast voor de opslag van verschillende soorten meststoffen. Aan klanten die dat wensen kunnen meststoffen bovendien rechtstreeks worden geleverd, zowel in vloeibare als in vaste vorm.

 

De Groep wil actief reageren op nieuwe bemestingstechnieken en trends als precisiebemesting, het gebruik van secundaire meststoffen en de opkomst van organische meststoffen. Daarom biedt de Holding innovatieve en kwaliteitsvolle producten aan zoals Kalciphos, het meststoffenassortiment Haspargit en Sulfazote.

Onze bedrijven


                      Onze Tools


Contact


Wal.Agri SA

Rue de la Basse-Sambre, 16
B-5140 Sombreffe
Tél: 071/82.82.82
Fax: 071/82.82.99

Contacteer ons